Moet u heel vaak plassen, of heeft u pijn als u naar het toilet gaat? Dan komt u naar het Bekkenbodemcentrum van het HagaZiekenhuis. Ook als u soms ongewenst urine of ontlasting verliest of als u het gevoel heeft dat er iets uit uw vagina naar buiten zakt, behandelen we u hier. Veel van deze klachten hebben namelijk te maken met uw bekkenbodem. Heel veel vrouwen hebben hier last van. Ook mannen kunnen last hebben van hun bekken. Bijvoorbeeld als hun prostaat is verwijderd.

Goede behandelingen voor bekkenbodemproblemen

De bekkenbodem, blaas, darmen en vagina liggen dicht tegen elkaar aan. Daarom komen vaak verschillende klachten tegelijk voor. Veel vrouwen hebben het gevoel dat er weinig aan hun klachten te doen is. Maar gelukkig zijn er goede behandelingen voor problemen aan de bekkenbodem. In het Bekkenbodemcentrum van het HagaZiekenhuis werkt een team specialisten samen aan uw herstel. Dit team bestaat uit een uroloog, gynaecoloog en MDL-arts en uit incontinentieverpleegkundigen en bekkenbodemfysiotherapeuten.

De spreekuren zijn zo ingericht, dat u eventueel door een uroloog én gynaecoloog kan worden gezien in één afspraak. Daardoor krijgt u de beste behandeling en hoeft u niet vaak naar het ziekenhuis te komen.

Bekkenbodemcentrum in het HagaZiekenhuis