Voor dieetadvies op maat kan uw arts u doorverwijzen naar een diëtist van het HagaZiekenhuis. Maar u kunt ook zelf aan uw arts vragen om het advies van een diëtist. De diëtist is dé specialist op het gebied van voeding. Ze weten hoe voeding uw ziekte kan beïnvloeden en andersom. Onze diëtisten zijn gespecialiseerd in het geven van dieetadvies bij verschillende ziekten. Zoals kanker, Cystic Fibrose (CF), nierziekten, diabetes en maag-darm-leverziekten. Maar ook bij neurologische aandoeningen, longaandoeningen, hartfalen en ondervoeding staan onze diëtisten voor u klaar.

Bij het geven van onze adviezen gebruiken we de Richtlijnen Goede Voeding van de Gezondheidsraad.

Diëtetiek in het HagaZiekenhuis

U kunt een afspraak maken bij de diëtist op de polikliniek. Bent u opgenomen in het HagaZiekenhuis en is een dieetbehandeling nodig? Dan komt de diëtist bij u langs. De diëtist adviseert u welke voeding het beste voor u is. U krijgt ook tips en advies over het voorkomen of verbeteren van verkeerde eetgewoonten. Door de adviezen van de diëtist op te volgen, kunnen uw gezondheid en conditie verbeteren.Onze kwaliteit

De afdeling Diëtetiek van het HagaZiekenhuis:

- werkt volgens de laatste inzichten van de medische wetenschap;
- neemt deel aan landelijke werkgroepen van diëtisten;
- werkt nauwe samen met specialisten en de andere disciplines in het ziekenhuis;
- werkt samen met u als patiënt aan de diëetbehandeling die voor u het beste is.

Alle diëtisten staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici.


Wij staan voor u klaar

Wij geven patiënten grip op hun gezondheid en hun herstel tijdens ziekte.

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Diëtetiek krijgt een:

Lees meer