De longartsen van het HagaZiekenhuis onderzoeken en behandelen alle soorten longziekten. Samen met een team van arts-assistenten, gespecialiseerde verpleegkundigen en longfunctie analisten staan voor u klaar. Onze longartsen hebben ieder een eigen aandachtsgebied waarin zij gespecialiseerd zijn. Zo krijgt u altijd de beste arts.

Longziekten in het HagaZiekenhuis

Onze longartsen hebben ieder eigen aandachtsgebieden waarin zij gespecialiseerd zijn. Zo krijgt u altijd de beste arts. We vinden het vooral belangrijk om sámen met u voor de best passende behandeling te kiezen. Heeft u taaislijmziekte? Dan behandelen we u in het speciale Cystic Fibrosis Centrum. De artsen zijn hier gespecialiseerd in het behandelen van taaislijmziekten voor jong en oud.

Andere belangrijke aandachtsgebieden zijn ernstig astma en oncologie.


Wij staan voor u klaar

Mijn aandachtsgebieden zijn cystic fibrosis (CF), infectieziekten met in het bijzonder tuberculose en interstitiële longziekten (ILD)

Longziekten in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Longziekten krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten