HagaApotheek

HKZ-KeurmerkNa een polikliniekbezoek of na een ziekenhuisopname in het HagaZiekenhuis kan iedereen direct terecht bij de HagaApotheek voor het verkrijgen van medicijnen op recept. Het voordeel hiervan is dat deze apotheek in het HagaZiekenhuis, locatie Leyweg is gevestigd.

Samenwerking

Door de nauwe samenwerking van artsen en andere professionals van het HagaZiekenhuis en de ziekenhuisapotheek is een snelle levering van soms zeer specifieke geneesmiddelen mogelijk. Daarbij beschikken de medewerkers van de ziekenhuisapotheek over specifieke geneesmiddelenkennis en -kunde ten behoeve van speciale patiëntengroepen die in het HagaZiekenhuis onder behandeling zijn. Bijkomend voordeel is het directe contact tussen de HagaApotheek en de artsen in het ziekenhuis bij vragen over geneesmiddelen.

Actueel geneesmiddelenoverzicht

Bij het afhalen van geneesmiddelen bij de HagaApotheek wordt dit automatisch doorgegeven aan de eigen apotheek. Dit gebeurt via het zogenaamde Open Zorg Informatie Systeem (OZIS). Op deze manier blijft ieders geneesmiddelenoverzicht actueel.

De HagaApotheek is voor iedereen toegankelijk. Ook mensen die geen patiënt zijn van het HagaZiekenhuis kunnen bij deze apotheek terecht.

HKZ-keurmerk

De HagaApotheek is in het bezit van het HKZ-keurmerk.

 

Contact

HagaApotheek 
Locatie Leyweg

Telefoon(070) 210 3737

image_3006Meer informatie