Orthopedie

Download onze gratis app

App1

De afdeling orthopedie van het HagaZiekenhuis biedt ook voorlichting via een handige app. Patienten worden via de app geinformeerd over hun behandelpad.

De app is onder de naam Haga Orthopedie gratis te downloaden in de App- of Google Play Store. Uit de reacties van patienten blijkt wel dat de voorlichtingsapp succesvol is en voorziet in de behoefte om online op het juiste moment de juiste informatie te ontvangen.

Voorlichting op ieder moment

Pop-ups herinneren de patienten aan zaken die zij voor of na de operatie moeten doen. Zo kunnen patienten nog beter en op de juiste momenten worden voorgelicht. Een voordeel is ook dat bijvoorbeeld mantelzorgers of familieleden overal kunnen meekijken.

Na het invoeren van de datum van de operatie en het selecteren van de ingreep start de app met een tijdlijn. Daarin staat alle relevante informatie over de fase voor de opname, de fase van de opname en de fase na de opname. Er zijn meerdere filmpjes te bekijken, waarin eigen medewerkers, zoals een gastvrouw, een verpleegkundige en een fysiotherapeut aan de patienten handige en belangrijke informatie geven.

Haga App Orthopedie _5681_2_

Contact

Orthopedie 
Locatie Leyweg

Telefoon(070) 210 6398

image_3006Meer informatie
Locatie Sportlaan

Telefoon(070) 210 6398

image_3006Meer informatie
Juliana Kinderziekenhuis

Telefoon(070) 210 7300 (afsprakenbureau)

 

Wachttijden

Locatie Leyweg
21 dagen
Locatie Sportlaan
7 dagen
Locatie JKZ
14 dagen

Alle wachttijden.

Folders