Op donderdag 18 november organiseren wij het derde Haags Hartfalen Symposium. Dit vindt plaats in restaurant Encore by Simonis in Scheveningen.

Het jaarlijks symposium is voor cardiologen, cardiologen in opleiding, verpleegkundig specialisten en physician assistants. Naast een leerzame avond is het ook de ideale gelegenheid om contact te houden met alle hartfalen-geïnteresseerden uit de regio. Tijdens dit geaccrediteerde symposium worden enkele thema’s van hartfalen uitgelicht door sprekers van binnen en buiten de regio.

Let op: het Haags Hartfalen Symposium 2021 is volgeboekt. U kunt zich nog wel inschrijven. U wordt dan op de reservelijst geplaatst. Komt er een plekje vrij, dan nemen we contact met u op.


Programma

 • 18.15 uur
  Ontvangst met aperitief
 • 18.45 uur
  Opening voorzitters
  Dr. C.J.W. Borleffs,  cardioloog HagaZiekenhuis, Den Haag
  Dr. S.A. Mollema, cardioloog Haaglanden MC, Den Haag
 • 19.00 uur
  Update behandeling hartfalen
  Dr. J.J.J. Aalberts, cardioloog Reinier de Graaf, Delft
 • 19.30 uur
  Diuretica resistentie
  Dr. M.E. Emans, cardioloog Ikazia Ziekenhuis, Rotterdam

 • 20.00 uur 
  Buffet

 • 20.45 uur
  Casuïstiek 
  Dr. C.J.W. Borleffs, cardioloog HagaZiekenhuis, Den Haag  

Dr. S.A. Mollema, cardioloog Haaglanden MC, Den Haag

 • 21.45 uur 
  Afsluiting voorzitters  

Accreditatie

Accreditatie is aangevraagd bij de NVVC, de V&VN en de NAPA.

Locatie

Encore by Simonis
Dr. Lelykade 5
2583 CL Scheveningen

Bereikbaarheid

Auto

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen gereserveerd in de parkeergarage tegenover het restaurant. Hier is een parkeerwacht aanwezig. Daarnaast bestaat de mogelijkheid (betaald) te parkeren in de omgeving.

Openbaar vervoer

Met het OV vanaf Den Haag HS | Neem tramlijn 11 richting Scheveningen – Strand. Uitstappen bij halte Statenlaan. | Bus 22, uitstappen halte Westduinweg.

Kosten

Aan deelname aan het Haags Hartfalen Symposium zijn geen kosten verbonden. Dit symposium wordt mede mogelijk gemaakt door Novartis Pharma B.V. en Abbott Medical Nederland B.V.

Aanmelden

Aanmelden kan via onderstaand formulier.


Tot ziens op 18 november!

Jan Willem Borleffs, cardioloog HagaZiekenhuis
Sjoerd Mollema, cardioloog Haaglanden MCThis portlet is not configured, or the settings are incorrect. Use "Edit Shared Settings" to select an application, or contact your administrator for assistance.