Plastische chirurgie is een veelzijdig vakgebied en houdt zich bezig met het herstel en verbeteren van de vorm en functie van uw lichaam. Onze plastisch chirurgen zijn breed en internationaal opgeleid. Zij werken veel samen met andere specialisten en voelen zich thuis bij operaties aan alle lichaamsdelen.

Plastische Chirurgie in het HagaZiekenhuis

  • Reconstructieve chirurgie houdt zich bezig met herstel van lichaamsdelen na bijvoorbeeld na een ongeluk of een (borst)kankeroperatie.

  • In het Haga Hand-, Pols- en Elleboogcentrum behandelen wij verschillende aandoeningen aan hand, pols en armen. Bijvoorbeeld herstel van doorgesneden pezen of zenuwen. Maar ook operaties bij chronische ziektes zoals reuma.

  • Soms helpt het corrigeren van iets aan uw uiterlijk om een ongemak op te lossen, of u meer zelfvertrouwen te geven. Dit noemen we esthetische of vormverbeterende chirurgie. Ook hiervoor bent u bij de plastisch chirurgen van het HagaZiekenhuis in goede handen. Wij hebben veel ervaring met alle vormen van cosmetische chirurgie, zoals buikwandcorrectie, ooglidcorrectie, oorcorrectie, borstvergroting- of verkleining, arm- en bovenbeenlift, en buikwandcorrecties.

  • Onze plastisch chirurgen hebben veel kennis en ervaring op het gebied van plastische chirurgie bij kinderen. Hiervoor werken onze experts in het Juliana Kinderziekenhuis (JKZ).

Plastische Chirurgie in het HagaZiekenhuis


Wij staan voor u klaar

"Als plastisch chirurg streef ik naar herstel van vorm en functie met veel aandacht voor de wensen en verwachtingen van de patiënt."

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. De Plastische Chirurgie krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten