Wilt u veilige en complete zorg voor uzelf en uw kindje? Kom dan naar het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC). In het HJGC werken de gynaecologen en verloskundigen van het HagaZiekenhuis, 10 verloskundigenpraktijken, 14 kraamzorgorganisaties, GeboorteHotel Haga en het Juliana Kinderziekenhuis samen voor de beste zorg. U kunt in het HJGC terecht met én zonder medische indicatie. Zowel voor, tijdens als na uw bevalling krijgt u zorg op maat.

Samenwerking met uw eigen verloskundige

We werken samen met uw eigen verloskundige. Daardoor kunt u voor controle gewoon terecht bij een praktijk dicht bij huis. Heeft u of uw baby extra zorg nodig? Dan bieden wij die meteen. In het HJGC is 24 uur per dag een gynaecoloog, verloskundige en neonatoloog aanwezig.

Bevallen in het Haga Juliana Geboortecentrum

U bevalt in een moderne verloskamer. Eventueel met een draadloos CTG. Hierdoor heeft u meer bewegingsvrijheid. Heeft u na de bevalling extra zorg nodig? Dan wordt u samen met uw baby opgenomen in een comfortabele kraamsuite.

Het HJGC is de eerste grootstedelijke Integrale Geboortezorg Organisatie (IGO) van Nederland. In de IGO werken 27 partijen intensief samen om u de best mogelijke zorg te bieden.


Bevallen of spoed?

Is de bevalling begonnen of heeft u spoedeisende klachten? Bel dan eerst uw eigen verloskundige.

Bent u bij de gynaecoloog in het ziekenhuis onder controle? Bel dan (070) 210 7560.


Veilig zorg tijdens de coronacrisis

Het aantal COVID-19 patiënten neemt af. Maar het voorkomen van besmettingen blijft belangrijk. Daar passen we ook in het Haga Juliana Geboortecentrum onze zorg op aan.

Uw partner is welkom, maar kom bij voorkeur alleen

  • Kom bij voorkeur alleen. Uw partner of een naaste kan eventueel ‘aanwezig zijn’ via bijvoorbeeld Skype, WhatsApp, Facetime of een vergelijkbare app.
  • Bij een echo en een afspraak op de poli is uw partner of 1 andere naaste welkom.
  • Bij een bevalling mag uw partner en 1 andere naaste aanwezig zijn.

Daarbij gelden de volgende regels:

  • Zowel u als uw partner hebben geen koorts en geen hoest- of benauwdheidsklachten.
  • Houd altijd 1,5 meter afstand. Loop zoveel mogelijk rechts.
  • Kom op tijd. Niet te laat, maar vooral ook niet te vroeg.
  • Neem geen kinderen mee.
  • De naaste die bij de bevalling is, blijft op de verloskamer.
  • Na de bevalling mag 1 naaste met u mee naar de kraamafdeling.

Kijk voor meer informatie op onze pagina ‘Veilige zorg & COVID-19’.


Zwangerschap en het coronavirus/COVID-19

Al het nieuws over het coronavirus/COVID-19 roept veel vragen op. Ook bij zwangere vrouwen. Dat begrijpen wij goed. Daarom hebben we veelgestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Hoe heeft u onze zorg ervaren?

HagaRadar smileysHoe is de zorg van het Haga Juliana Geboortecentrum? Niemand weet dat beter dan u. Daarom willen we graag weten wat u van onze zorg vindt. Wat vond u goed? Wat kan volgens u beter? Doe mee aan de HagaRadar, het feedbacksysteem van HagaZiekenhuis en Haga Juliana Geboortecentrum. Daarmee helpt u onze zorg nog beter te maken.

Vul de HagaRadar in

Wij staan voor u klaar

Haga Juliana Geboortecentrum in het HagaZiekenhuis

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. Het Haga Juliana Geboortecentrum krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten