Wilt u veilige en complete zorg voor uzelf en uw kindje? Kom dan naar het Haga Juliana Geboortecentrum (HJGC). In het HJGC werken de gynaecologen en verloskundigen van het HagaZiekenhuis nauw samen met 10 verloskundigenpraktijken, 14 kraamzorgorganisaties, GeboorteHotel Haga en het Juliana Kinderziekenhuis. Samen zorgen we dat onze zorg naadloos op elkaar aansluit, zodat moeder en kind écht centraal staan. U kunt in het HJGC terecht met én zonder medische indicatie. Zowel voor, tijdens als na uw bevalling krijgt u zorg op maat.

Woont u in de regio Zoetermeer? Kijk dan op de pagina van Verloskunde Zoetermeer.

Samenwerking met uw eigen verloskundige

We werken samen met uw eigen verloskundige. Daardoor kunt u voor controle gewoon terecht bij een praktijk dicht bij huis. Heeft u of uw baby extra zorg nodig? Dan bieden wij die meteen. In het HJGC is 24 uur per dag een gynaecoloog, verloskundige en neonatoloog aanwezig.

Bevallen in het Haga Juliana Geboortecentrum

U bevalt in een moderne verloskamer. Eventueel met een draadloos CTG. Hierdoor heeft u meer bewegingsvrijheid. Heeft u na de bevalling extra zorg nodig? Dan wordt u samen met uw baby opgenomen in een comfortabele kraamsuite.

Het HJGC is de eerste grootstedelijke Integrale Geboortezorg Organisatie (IGO) van Nederland. In de IGO werken 27 partijen intensief samen om u de best mogelijke zorg te bieden.


Bevallen of spoed?

Is de bevalling begonnen of heeft u spoedeisende klachten? Bel dan eerst uw eigen verloskundige.

Bent u bij de gynaecoloog in het ziekenhuis onder controle? Bel dan (070) 210 7560.Wij staan voor u klaar

Iedere zwangere verdient zowel een verloskundige als een gynaecoloog

Ondertiteling AAN Ondertiteling UIT
Afspelen

Haga Juliana Geboortecentrum in het HagaZiekenhuisWat vindt u van onze zorg?

Hoe is de zorg van het Haga Juliana Geboortecentrum? Niemand weet dat beter dan u. Daarom willen we graag weten wat u van onze zorg vindt. Wat vond u goed? Wat kan volgens u beter? Dat willen wij graag weten. 

Geef uw mening door mee te doen aan het landelijke patiënttevredendheidsonderzoek  (PREM Geboortezorg). Meer informatie leest u in de folder (PDF)Word lid van de moederraad

Moederraad - zwangere buiken

Word je binnenkort moeder? Of ben je net moeder geworden? Dan willen de zorgverleners van het Haga Juliana Geboortecentrum graag van jouw ervaringen leren.

Jij bent de expert! Help ons onze zorg nog beter te maken. Word lid van de Moederraad.

Lees meer over de Moederraad

Zo worden wij beoordeeld

Hoe is de zorg in ons ziekenhuis? Niemand weet dat beter dan onze patiënten. Daarom vragen we ze regelmatig onze zorg te beoordelen. Het Haga Juliana Geboortecentrum krijgt een:

Lees meer

Nieuws en agenda

Alle nieuwsberichten